Aurahealing - auratouch energetisch healing opleiding

nederlof centrum - grondleggers van auratouch

Nederlof Centrum is al bijna 30 jaar een brandpunt van healing en spiritualiteit. Nederlof Centrum leidt op volgens de hoogste normen welke het centrum veelal geeft gecreëerd  door haar jarenlange ervaring en rol in de oprichting van het overkoepelend orgaan stichting Nederlof Foundation, Reiki Ryoho en als grondlegger van Shin-Do en Auratouch.

Het centrum is opgericht door Bas Buis en Sunny Nederlof. Zij zijn al sinds de 80er jaren bezig met bodywork, energetica en spiritualiteit. De cursussen en trainingen geven ze hoofdzakelijk in Nederland en verder op verzoek in andere landen.
Samen zijn zij de auteurs van het bekende ‘Complete Handboek Reiki’ en van het sensationele boek ‘het Boek van Overvloed’. Verder zitten de oprichters beide in het dagelijks bestuur van de Nederlof Foundation en Reiki Ryoho Foundation.

Onder leiding van

Nederlof Centrum staat onder leiding van de volgende partners:

 • Sunny Nederlof (leiding lerarenteam, inspiratie)
 • Bas Buis  (leiding lerarenteam, inspiratie en back-office)
 • Diana Broekhuizen (dagelijkse leiding, secretariaat en back-office)

Nederlof Centrum geeft cursussen en beroepsopleidingen

Nederlof Centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.

Gespecialiseerd in healing en persoonlijke groei

Nederlof Centrum heeft een geweldig team van leraren.

Op deze site staat informatie over de AuraTouch Aurahealing opleiding. De ruime informatie op deze website heb je via het menu boven tot je beschikking.

Opleidingen op niveau

Nederlof Centrum / Reiki-Instituut is erkend en toch geven wij zelf de grootste waarde aan dat wat niet met een logo of erkenning uit te drukken is; namelijk ware spiritualiteit, traditionele methodes en integriteit. De leraren weten waar ze het over hebben, leven naar wat ze verkondigen en zijn ervaren in wat ze doen.

Nederlof Centrum staat bekend om de hoogwaardige opleidingen, en is ook betrokken bij de oprichting van de overkoepelende organen die de richtlijnen afgeven.

Pré HBO niveau

Aurahealing is pre-hbo geaccrediteerd door het KTNO voor de CAT en BATC. Dit stelt je in staat (niet plicht) door te gaan als natuurgeneeskundige.

Alle leraren voldoen aan de eisen van het CRKBO register en daarmee zijn onze opleidingen geheel vrijgesteld van btw.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in een van onze eigen zalen. Onze zalen zijn ruim, toegankelijk, modern en hebben alleen echte, natuurlijke ventilatie.

De locatie is:

 • Randstaete 2, Randstad 21-09 D
 • 1314 BD Almere
 • Nederland

Heel toegankelijk

 • Centraal in Nederland
 • 5 minuten lopen vanaf station CS Almere
 • 2 fijne, hedendaagse zalen
 • Natuurlijke ventilatie
 • Lift aanwezig
 • Betaald parkeren (1€ per uur met een max van 5€ per dag)
Sunny Zin uitsnede

Bas Buis is vanaf de 80′er jaren actief in de wereld van communicatie en bewoog zich steeds meer richting het metafysische niveau, de werking van energie en energievelden. Dat leidde toen tot de definitieve keuze, voor datgene wat hij nu doet en is. Zijn dagelijkse bezigheden op dit moment bestaat uit het metafysisch en spiritueel raadgeven en inspireren, het tijdens cursussen delen en overdragen van zijn kennis, opleidingen verzorgen in AuraTouch en Reiki en het schrijven van boeken waaronder handboek reiki en het boek van Overvloed.

Hij is mede-oprichter van Nederlof Centrum en grondlegger van AuraTouch en is nog steeds begeleider van de opleiding en van de leraren.

bas spanje 2009 klein

Team leraren

Naast het vaste supervisie-team is er een leraren-team, alle gespecialiseerd in Auratouch.

Meer informatie over Nederlof Centrum

Zie nederlofcentrum.nl  (klik)