Werking en voordelen AuraTouch aurahealing en chakrahealing

Wat is healing

Energetisch healing is het helen van de mens middels het helen van het energieveld dat elk mens en dier om zich heen heeft. Daar valt onder het helen van de onafhankelijke chakra’s, het verwijderen van negatieve energieën en het terughalen van verloren zielendelen.

Elke blokkade, zelfs een blokkade die nog aan het ontstaan is in de vorm van gedachten, emoties en leefpatronen, heeft een directe weerslag op het totale energieveld. Delen van het energieveld worden overactief, verharden of worden juist zwakker en bepaalde chakra’s zijn in of uit balans.

Door het auraveld af te tasten (reading) en de chakra’s te analyseren kan de aurahealer elke afwijking in het veld en elk verstoord chakra precies in kaart brengen en daarmee kijken of er verstoringen zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied.

Na het in kaart brengen worden de energielagen en chakra’s die niet in balans zijn, in een staat van heling gebracht. Vervolgens is een Auratouch aurahealer in staat om negatieve energieën op te sporen die het menselijk energieveld zijn binnengedrongen. Dit kunnen negatieve patronen zijn die een eigen leven zijn gaan leiden maar vaak zijn het negatieve energieën van mensen en situaties om de persoon heen die op een bepaald moment zijn binnengedrongen, als een virus, en er elke dag weer voor zorgen dat het hele energiesysteem wordt besmet. Vervolgens is het van belang het energieveld te optimaliseren door ook eventuele verloren zielendelen terug te halen en opnieuw te implementeren. Dat betekent dat de aurahealer de innerlijke wereld van spiritualiteit binnengaat en op zoek gaat naar stukjes ziel van de cliënt die tijdens extreme situaties en trauma’s achtergebleven zijn.

Healing volgens de principes van Auratouch is een prachtige methode die alle energetische aspecten van de mens in kaart brengt en heelt.

Voordelen van healing

Het helen van het energieveld op deze manier biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. In de spreektaal noemt men het vaak het ‘geven van een healing’.
Feitelijk is het veel meer dan dat want na het voltooien van de opleiding bestaat de healing uit:

  • Analyse van energieveld (aura) en chakra’s
  • Inzicht in persoonlijkheid en interactie met omgeving
  • Healing van het auraveld
  • Kleuren in de velden
  • Reparatie van de chakra’s
  • Reading geven over wat je aantrof, met praktische levensstijl adviezen
  • Delen van de persoonlijkheid (getraumatiseerd door gebeurtenissen) repareren en terughalen
  • Sjamanistische spirituele reizen kunnen maken voor de client naar aanleiding van levensvragen

In de praktijk zullen sommigen een aurahealing sessie ondergaan omdat ze weten en voelen dat het ze verder brengt op hun pad van persoonlijke spirituele transformatie, terwijl anderen behandeld wensen te worden omdat ze actief willen werken aan de healing van de eigen emotionele, mentale of fysieke staat van zijn. De Auratouch technieken zijn namelijk ook heel geschikt om mensen te ondersteunen en te helpen om te helen op fysiek gebied. Niet alleen bij lichte aandoeningen maar ook bij de zwaardere aandoeningen is Auratouch de aangewezen manier om iemand te behandelen en bijvoorbeeld de negatieve effecten van vele reguliere therapieën aanzienlijk te verlichten.
Verder brengt de Auratouch methode veelal direct verlichting bij pijn.

Professionele en herkenbare healing methode

AuraTouch is een georganiseerde en heel complete, brede vorm van healing. De methode heeft het woord Aura en het woord Touch in haar naam omdat het auraveld een belangrijk en toegankelijk deel is van de client en Touch omdat we veel meer doen dat dat… AuraTouch gaat veel verder dan alleen het auraveld. Het energieveld, de chakra’s, de lagen, de kleuren, het wezen van de cliënt waaronder zielewerk en gidswerk, het valt alles onder de noemer AuraTouch.

De technieken maken deel uit van een methode, een werkwijze, die AuraTouch heet. Het is een beschermde methode. Een kenmerk van de methode is dat de toegepaste technieken heel ver reiken en diep gaan. Zo beheerst de aangesloten healer diverse technieken om in elke laag van het aura (energieveld) te werken, chakra’s te analyseren en energetisch te repareren, de natuurlijke lading van het veld en elk chakra te herstellen, kleuren te veranderen en een aantal nog geavanceerder technieken om negatieve energieën die niet bij iemand thuis horen te verwijderen, facetten uit de persoonlijkheid die ‘vergeten of onderdrukt’ zijn te stimuleren, en delen van de persoonlijkheid die welhaast verdwenen zijn door een trauma weer terug te brengen en opnieuw te integreren. En dit is maar een deel van wat zij kunnen…

De aangesloten healers zijn duidelijk herkenbaar. Aan de kwaliteit van werken, het gebruik van het logo ‘Professional Aurahealers’, door de beschermde term AuraTouch en middels de vermelding op de website auratouchhealers.nl en aurahealers.nl.

Alle aangesloten healers hebben de tweejarige healing opleiding succesvol afgerond en voldoen aan de ethiekcode van AuraTouch.

Toelichting:


Bij Pers / TV staat een link naar een documentaire waarin de unieke ervaringen van 2 cliënten zijn gevolgd, zowel tijdens de sessies, als in hun leven, en wat hun persoonlijke ervaringen zijn. Deze documentaire van Rishi Chamman is heel verhelderend om te zien.

Aurahealing opleiding

Meer informatie of aanmelden voor de opleiding Aurahealing op www.nederlofcentrum.nl